vek

Дизайнерско студио

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

По дрехите посрещат...

Дизайнът е лицето на всеки продукт. Дизайнът е това, което Ви отличава от останалите. Създаването на индивидуалност и стил за Вашите консумативи e основен приоритет за нас. Възприемането на проекта се определя от вкусовете на потребителите. Отличителният и креативен дизайн обединява различните групи потребители, за да ги накара да харесат Вашата визия.

Хората разбират разликата, когато я усетят, a ние Ви предлагаме графичен дизайн и изработка на:

  • всички видове хотелски консумативи
  • създаване на корпоративна идентичност
  • дизайн и предпечатна подготовка на рекламни материали
  • създаване на цялостна концепция
  • интензивни, краткосрочни решения

Вие сте специалисти във Вашата бизнес сфера и искате да продължавате напред и нагоре. Ние ще Ви помогнем с това, което правим най-добре – популяризирането на търговската Ви марка, чрез цялостната гама от хотелски консумативи, която предлагаме.

Нашите консумативи имат за цел да завършат цялостната визията на Вашия хотел и да спомогнат за продажбата на Вашия продукт или услуга. Работата ни е да създадем индивидуално излъчване, на артикулите, използвани в хотелските стаи и бани, което да Ви рекламира успешно. А ние знаем как да си вършим работата. Ние ще се грижим за Вашето представяне, докато Вие се концентрирате само и единствено върху бизнеса си.

Актуално
сапуни

box

Златен приз „Лидер в производството на хотелски консумативи за 2010 г.”
По време на международната туристическа борса проведена през месец Февруари 2011 г.,
фирма „Век–хотелски консумативи” ЕООД беше наградена от списание „Туризъм и отдих” и
организаторите на международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо” със златен приз
„Лидер в производството на хотелски консумативи за 2010 г.”

arrow

Актуално
сапуни

box

Всичко започна през март 1992 г., когато фирма „Век-хотелски консумативи” беше създадена с една основна цел пред  екипа ú: да стане лидер в производството на хотелски консумативи. 20 години ние инвистираме в развитие и нови технологии.

arrow

Актуално
сапуни

box

фирма "Век - Хотелски консумативи"  чества 25 години

arrow

Актуално
сапуни

box

На официална церемония в Централния военен клуб в София - Ивелин Кръстев  получи годишната награда „Успешен мениджмънт в производството на хотелски конумативи“. Събитието “Дестинация България – „Българските общини – туризъм, култура, бизнес“ е под патронажа на Министерството на културата и отличи общини, инвеститори и мениджъри с изключителен принос за развитието на туризма в България.

arrow

Актуално
сапуни

box

Проект BG16RFOP002-2.089-2452 – “Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”.
Цел и очаквани резултати: Осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19; постигане на положителен ефект и запазване на дейността;

arrow