vek

История

Създадена на 13.03.1992г. фирма  „Век”  е тясно  специализирана в производството  на  хотелски  консумативи. Въвежда понятието „хотелски консумативи” за първи път като термин и за 18г. успешно го налага и популяризира на пазара. Днес всеки разбира, че това са артикули, предназначени за еднократна употреба.  Използват се в стаята, банята и антрето на хотели и ваканционни  селища. Носят техния запазен знак и фирмения им стил. Като допълнение в интериора и нивото на предлагания комфорт, тези артикули допринасят многократно за повишаване на стандарта и имиджа на всеки хотел.

 

Избирайки „Век” Вие получавате:

  1.  Дългогодишния опит, висококвалифицирания персонал и безкомпромисния стремеж към професионализъм в качеството на произвежданите продукти ни мотивира да разработим, произведем и предложим максималния набор от артикули, задоволяващи всички нужди на хотелите от различни категории.
     
  2. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база от 3000 кв. м., реконструирана  и  оборудвана  по европейски стандарт.

Това ни дава възможност:

  •  да изпълним всяко желание на клиента в минимален срок (от 5 до 10 дни)
  • да предложим възможно най-добрите цени на произвежданите от насвисококачествени артикули
  • да предоставим досие за качество и природосъобразност на използваните суровини.

Специално за своите клиенти, фирма „Век” създаде собствено дизайнерско студио, за да предложи уникални решения  на  всеки  от  клиентите си.  С  цел  да  подчертаем индивидуалното излъчване (независимо от нивото на хотела и количеството на поръчаните консумативи) нашите дизайнери ще разработят визия съчетаваща се със стила на Вашия хотел, по възможно най-добрия начин, напълно безплатно!

Всеотдайността и желанието да сме на 100% ефективни за клиентите си, печели за наши партньори повече от 300 хотела и корпоративни клиенти. Като награда за нашия труд се радваме на дългогодишни партньорски взаимоотношения с едни от най-големите хотели, както в страната, така и в чужбина.

Актуално
сапуни

box

Златен приз „Лидер в производството на хотелски консумативи за 2010 г.”
По време на международната туристическа борса проведена през месец Февруари 2011 г.,
фирма „Век–хотелски консумативи” ЕООД беше наградена от списание „Туризъм и отдих” и
организаторите на международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо” със златен приз
„Лидер в производството на хотелски консумативи за 2010 г.”

arrow

Актуално
сапуни

box

Всичко започна през март 1992 г., когато фирма „Век-хотелски консумативи” беше създадена с една основна цел пред  екипа ú: да стане лидер в производството на хотелски консумативи. 20 години ние инвистираме в развитие и нови технологии.

arrow

Актуално
сапуни

box

фирма "Век - Хотелски консумативи"  чества 25 години

arrow

Актуално
сапуни

box

На официална церемония в Централния военен клуб в София - Ивелин Кръстев  получи годишната награда „Успешен мениджмънт в производството на хотелски конумативи“. Събитието “Дестинация България – „Българските общини – туризъм, култура, бизнес“ е под патронажа на Министерството на културата и отличи общини, инвеститори и мениджъри с изключителен принос за развитието на туризма в България.

arrow

Актуално
сапуни

box

Проект BG16RFOP002-2.089-2452 – “Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”.
Цел и очаквани резултати: Осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19; постигане на положителен ефект и запазване на дейността;

arrow