История

Създадена на 13.03.1992г. фирма „Век” е тясно специализирана в производството на хотелски консумативи. Въвежда понятието „хотелски консумативи” за първи път като термин и за 31 г. успешно го налага и популяризира на пазара. Днес всеки разбира, че това са артикули, предназначени за еднократна употреба. Използват се в стаята, банята и антрето на хотели и ваканционни селища. Носят техния запазен знак и фирмения им стил. Като допълнение в интериора и нивото на предлагания комфорт, тези артикули допринасят многократно за повишаване на стандарта и имиджа на всеки хотел.

Избирайки „Век” Вие получавате:

Дългогодишния опит, висококвалифицирания персонал и безкомпромисния стремеж към професионализъм в качеството на произвежданите продукти ни мотивира да разработим, произведем и предложим максималния набор от артикули, задоволяващи всички нужди на хотелите от различни категории.

Фирмата разполага със собствена производствена и складова база от 3000 кв. м., реконструирана и оборудвана по европейски стандарт.

Това ни дава възможност:

- Да изпълним всяко желание на клиента в минимален срок (от 5 до 10 дни).

- Да предложим възможно най-добрите цени на произвежданите от нас висококачествени артикули.

- Да предоставим досие за качество и природосъобразност на използваните суровини.

Специално за своите клиенти, фирма „Век” създаде собствено дизайнерско студио, за да предложи уникални решения на всеки от клиентите си. С цел да подчертаем индивидуалното излъчване (независимо от нивото на хотела и количеството на поръчаните консумативи) нашите дизайнери ще разработят визия съчетаваща се със стила на Вашия хотел, по възможно най-добрия начин, напълно безплатно! Всеотдайността и желанието да сме на 100% ефективни за клиентите си, печели за наши партньори повече от 300 хотела и корпоративни клиенти. Като награда за нашия труд се радваме на дългогодишни партньорски взаимоотношения с едни от най-големите хотели, както в страната, така и в чужбина. 

Каталози

Партньори

Дистрибутори

В страната

Андика
Бургас
ул.“Рилска“ №22
ул.“Ивайло“ №30 ( До пазар Краснодар )
Тел:0876 329 729
www.andika.bg
Реникс
гр. Бургас
ул. „Индустриална“ 47
Скл. база "Бургас Комерс" склад №11
Тел: +359 884 311 322
www.reniks.bg

В чужбина

Kami doo
Montenegro
81000 Podgorica
Tel: +382 67 266 544
e-mail: kamidoo.2013@gmail.com
LoTex d.o.o.
Bosnia And Herzegovina
89101 TREBINJE
Tini bb PS91
Tel/Fax:  +387 59 260 498

Вход

Забравена парола?

Количка

Вашата количка е празна.